The art of outdoor cooking

Helt fra tidenes morgen har vi mennesker vært sosiale skapninger. Våre forfedre satt rundt ilden mens de laget mat og fortalte historier. I dag har vi mange måter å kommunisere med hverandre på: Vi går rundt med apparater som gjør at vi kan skrive og snakke med personer på den andre siden av jordkloden. Men føler vi oss virkelig forbundet med hverandre? Som regel oppstår slike øyeblikk i forbindelse med mat, drikke og åpen ild.

OFYR er designet for slike øyeblikk med forbindelse. Den opprinnelige ideen til OFYR oppstod av grunnleggerens ønske om å omdanne utendørs matlaging fra en alene-aktivitet til en felles-aktivitet. Konseptet ble introdusert i Nederland i 2015 og selges nå i over 80 land. Ved hjelp av et team med designere har OFYR utviklet en serie med utendørs møbler, kjøkkenutstyr og tilbehør av topp kvalitet. OFYR er derfor ikke bare et enkelt produkt, men et komplett utendørs konsept.

Hva er det som gjør OFYR-konseptet interessant? Vi finner svaret i den unike enkelheten, multifunksjonalitet og vakker design. Til sammen utgjør OFYR en helt ny måte å lage mat på og underholde gjester utendørs. At OFYR er multifunksjonell fremgår av alle de forskjellige rettene som du kan tilberede på den. I Spania brukes OFYR til å tilberede en stor panne med paella. I Sveits samles skituristene rundt OFYR for et glass glühwein etter en dag med skiglede. OFYR er perfekt overalt, den samler alle rundt ilden til alle fire årstider.

Det er ikke bare de som liker flott design og god mat som elsker OFYR. Profesjonelle kokker setter pris på dens allsidighet ved catering til arrangementer og demonstrasjoner i matlaging. OFYR brukes ofte på ulike arrangementer, fra små sammenkomster til festivaler som Tomorrowland og Parookaville. Restauranter og hoteller bruker OFYR matlagingsenheter for å omdanne sine uteområder og tilby kundene en enestående matopplevelse.

Dette er imidlertid bare begynnelsen. Teamet utvikler hele tiden produktsortimentet med lidenskap og entusiasme, og viderefører tradisjonen som ble praktisert i årtusener i forskjellige kulturer rundt om i verden - deling av mat og historier rundt et bål. Vi bygger sterkere forhold til våre kunder og samarbeidspartnere, slik at vi sammen kan skape de fineste øyeblikk.

Hans Goossens

OFYR er guttedrømmen som gikk i oppfyllelse

Etter en lang karriere innen kapitalforvaltning og handel i luksusartikler, bestemte Hans Goossens, grunnleggeren av OFYR, seg for et karrierebytte. Han hadde alltid ønsket å skape et håndgripelig produkt, og hans leting etter en perfekt grill til matlaging med familie og venner på lange kvelder ga inspirasjon til designen av OFYR.

Etter å ha blitt introdusert i markedet ble konseptet omfavnet av hjemmekokker så vel som profesjonelle. "Mens man må lete med lys og lykte for å finne en glad kunde i investeringsverdenen, er det utrolig tilfredsstillende å se entusiasmen som OFYR vekker hos alle brukerne.” Erfaringen ved å lage mat på OFYR gleder ham hver eneste gang: "Det er en eventyrlig måte å lage mat på. Vi bare elsker å lage et bål." Hans har en forkjærlighet for estetiske produkter og er særlig stolt over den tidløse designen som kompletterer enhver hage. Med de nye produktene er OFYR videreutviklet til et utendørs livsstilskonsept. Hans visjon går igjen i alle gjenstandene i kolleksjonen. "Vi fra foretaket OFYR har en rekke ideer for fremtiden, som viderefører vår visjon om ekte forbindelse".