HISTORIEN OM OFYR

Historien om OFYR

OFYR er oppfunnet av Hans Goossens, en nederlandsk entreprenør og design entusiast med en lidenskap for utendørs bevertning. Etter en lang karriere, gledet han seg til å lage mat med venner på de lange sommerkveldene. Hans ville ha en grill med estetisk utseende og høy ytelse som også ville pynte hagen. Den skulle være værbestandig slik at den kunne stå ute året rundt – som en skulptur.

Resultatet ble OFYR, en unik kjegleformet design bygget av robust cortenstål som over tid utvikler en nydelig rust patina.

DESIGNET

Designet ble en umiddelbar suksess - ikke bare på grunn av OFYRs praktfulle utseende, men også på grunn av dens allsidige muligheter for matlaging, og den innbydende varmen fra bålet. Det er ikke bare tilhengere av flott design som elsker OFYR konseptet, men også profesjonelle kokker elsker dens unike egenskaper i forbindelse med utendørs arrangementer. Restauranter og hoteller bruker OFYR for å forvandle uteserveringen og for å kunne tilby kunder en helt unik spiseopplevelse.

KONSEPTET

Hva er det som skaper interesse i OFYR konseptet? Vi mener det er OFYRs unike, enkle, funksjonelle og praktfulle design som gir en helt ny måte å lage mat på og å ha koselige utendørs sammenkomster. Kvalitet spiller også en stor rolle og vi er stolte av at all produksjon gjøres på våre egne fasiliteter I Nederland.

OFYR REDEFINERER UTENDØRS MATLAGING

Nøkkelen til OFYRs popularitet ligger i materialenes enkelhet og deres holdbarhet. Cortenstål er robust og kan stå ute i all slags vær og trenger svært lite vedlikehold. I tillegg til å være pen å se på, skaper den karakteristiske kjegleformen sin egen luftsirkulasjon, slik at du kan ha et bål på gang på noen få minutter. OFYR blir fort oppvarmet og stråler varme over et stort område. Dette gir et koselig sirkel med varme året rundt.

HØST & VINTER

OFYRs kjegleformet bålpanne stråler varme i et radius på opptil to meter slik at det er mulig å lage mat på den selv i de kaldeste månedene. Perfekt for å lage en vintergryte mens du nyter et glass varmt gløgg. OFYR gir varme og lys til utendørsplassen året rundt.

Vi hører på våre kunder og jobber kontinuerlig med videreutvikling av produktspekteret basert på tilbakemeldingene vi mottar, slik at du kan se frem til flere fantastiske produkter fra OFYR i den nærmeste fremtiden.